CykelRally

posted in: Senaste Nytt | 0

Nu är det dags för årets Cykelrally.!! ☺

Välkomna att anmäla er så snart ni vet att ni ska vara med. Detta vill man ju inte missa. För nykomlingar som inte varit med förr så kommer här en liten förklaring.

Man cyklar helt enkelt runt i Ambjörnarp med omnejd och äter mat umgås och har otroligt trevligt. 2st par kommer hem till er på antingen förrätt, varmrätt eller efterrätt. Enda kravet är att bo/låna hus i och runt Ambjörnarp.
Vilken av rätterna man ska bjuda på kommer i ett brev någon dag innan. Sen öppnar man sitt brev gemensamt där det står vart man skall åka vidare för nästa rätt.
Vi samlas senare i bygdegården det sista av kvällen där man träffar och umgås med resten av av alla som deltagit.

I år kommer det bli en musikquiz i bygdegården och kvällen kommer gå i lounge/pub tema. Det innebär en behaglig och trivsam miljö där alla kan samlas och ha en riktigt trevlig avslutning av årets rally. Det kommer finnas utrymme för dans.
Kommer man till bygdegården runt 21:30/22:00 (tiden kan ändras) så bjuds man också på en hemlig drink till quizet. Vinnaren i quizet får dessutom en hemlig överraskning.

Så varmt välkomna till årets Cykelrally 2015.

Har ni frågor så går det bra att ställa dom här eller ringa numret nedan.

Amnälan görs till Ingela Lorentzon på telefonnummer: 0700903818

Mer exakta tider kommer och mer info kommer längre fram.!!

Bjud gärna in vänner och andra som kan tänkas vilja vara med. Alla är välkomna, dela gärna detta så vi blir ett stort gott gäng med cyklister

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.