Ambjörnarps IF
AIF bildades år 1928.
De har en grus- och gräsfotbollsplan vid Ekelid med tillhörande klubbrum. Vid skolan har de tillgång till en gymnastiksal, tennisbana och hockeyrink.
Antalet medlemmar är ca 400 st och de håller igång mattcurling, damgymnastik och ungdomsgymnastik. Varje år arrangerar AIF en långpromenad (sista helgen i april).
Läs mer…

Ambjörnarps Bygdegårdsförening
Föreningen sköter vår bygdegård och hittar på flera roliga aktiviteter och evenemang. Du kan även boka bygdegården för dina arrangemang, kalas mm på tel. 0325-601 75
Läs mer…

Ambjörnarps Vattenskidklubb
Föreningen startade år 1973 av några eldsjälar i Ambjörnarp. Idag är AVSK en av Sveriges största vattenskidklubbar. AVSK har ca 300 medlemmar varav ett 50-tal aktiva, som deltar i tävlingar runt om i landet. Varje år arrangeras tävlingar, vattenskidskola och träningsläger vid vår anläggning.
Läs mer…

Ambjörnarps Hembygdsförening
Hembygdföreningen startades 1957.
Hembygdsföreningen förvaltar en Hembygdsgård och en hembygdsstuga i Stjärnebo kulturby.  Alla är hjärtligt välkomna dit!
Läs mer…

Ambjörnarps Alliansförsamling
Ambjörnarps Alliansförsamling är en frikyrkoförsamling som tillhör Svenska Alliansmissionen (SAM). Samlingslokalen är Ambjörnarps Missionshus. Här har vi också vår barn och ungdomsarbete. Peder Wendefors arbetar deltid som pastor i församlingen.
Läs mer…