Ambjörnarps IF
AIF bildades år 1928.
De har en grus- och gräsfotbollsplan vid Ekelid med tillhörande klubbrum. Vid skolan har de tillgång till en gymnastiksal, tennisbana och hockeyrink.
Antalet medlemmar är ca 400 st och de håller igång mattcurling, damgymnastik och ungdomsgymnastik.
Läs mer…

Ambjörnarps Bygdegårdsförening
Föreningen sköter vår bygdegård och hittar på flera roliga aktiviteter och evenemang. Du kan även boka bygdegården för dina arrangemang, kalas mm på tel. 0325-601 75
Läs mer…

Ambjörnarps Vattenskidklubb
Föreningen startade år 1973 av några eldsjälar i Ambjörnarp. Idag är AVSK en av Sveriges största vattenskidklubbar. AVSK har ca 300 medlemmar varav ett 50-tal aktiva, som deltar i tävlingar runt om i landet. Varje år arrangeras tävlingar, vattenskidskola och träningsläger vid vår anläggning.
Läs mer…

Ambjörnarps Hembygdsförening
Hembygdsföreningen bildades 1957. Föreningen äger och sköter om en hembygdsgård i Stjärnebo by och förvaltar Trösjödals såg. Stjärnebo är en vackert belägen by med gammaldags bebyggelse och ålderdomliga hagmarker. Byn är värd ett besök bara för att det är en vacker idyll. Alla är hjärtligt välkomna!
Kontakt: Roland Hansson, tel. 070/6360150- 0325/601 50
Läs mer…

Ambjörnarps Alliansförsamling
Ambjörnarps Alliansförsamling är en frikyrkoförsamling som tillhör Svenska Alliansmissionen (SAM). Samlingslokalen är Ambjörnarps Missionshus. Här har vi också vår barn och ungdomsarbete. Peder Wendefors arbetar deltid som pastor i församlingen.
Läs mer…